0

Известно е, че Димитър Рачков е сред най-заможните и успешни актьори в България. Той е заработил умопомрачаващите 500 000 лева едва за 7 месеца.

Сумата е спечелена от моноспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“, пише „Уикенд“.

От март досега господарят на ефира е направил 13 представления в най-големите градове на страната, а билетите за тях се харчат като топъл хляб. 100-минутните комедийни представления на шоумена преминават при огромен успех, а залите се пукат по шевовете. Билетите на цени от 25 до 50 лева в зависимост от местата се  изчерпвали месец по-рано, а на черно входът вървял двойно по-скъпо.

От едно представление Митко прибирал минимум 20 000 лева, а от големите спектакли си докарвал по близо 100 бона. Така общо е спечелил половин милион лева.

„Изкарал съм си всичко с честен труд. Работил съм здраво и не съм крал. Нека не звучи нескромно, но залите са пълни. За мен беше голяма изненада, защото винаги се съмнявам в това, което правя и дали е хубаво или не.

Идеята за шоуто беше от преди 2 години, но се проточи във времето. Но и за емн беше изненада, че когато обявихме дата за представлението в НДК ми звъннаха да ми кажат, че онлайн е продадено за 90% от залата.

На 18 септември, на рождения ми ден, ще съм в Плевен. Реших да си празнувам рождения ден на сцената. В спектакъла има специален скеч за Гала“ разкри по време на гостуването си в сутрешното предаване комикът. Преди няколко дни по време на представлението му в град Бургас Рачков оженил двама млади на сцената. Преди спектакъла младоженецът му казал, че с булката са големи негови фенове и го помолил да й предложи брак по време на шоуто му.

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *