1

Миглена Каканашева по-известна като Мегз реши да покаже баща си за първи път от толкова години, откакто „дефилира“ в публичното пространство. Досега бившата дизайнерка е говорила и показвала единствено майка си Магдалена Каканашева.

 

Повод да покаже и татко си стана неговия рожден ден, специално за който Мегз е написала дълъг и подробен статус в профила си в социалните мрежи.

 

„Тати, толкова много, много, много те обичам. Благодаря ти, че си направил милион саможертви, за да бъдем ние. Благодаря ти, че си отдал живота си на нас и си ни дал възможност да се развиваме и растем. Пожелавам ти да си ни здрав и да си бъдем заедно.

„Днес нищо друго не искам, тати, просто толкова много имам нужда от теб. Искам да бъда с теб и да ме видиш колко огромна станах, също като теб. Как целият безкрай събрах в себе си и се слях с пътя, също като теб.“, така започва поста си Каканашева. И продължава с тези признания:

„Ти винаги си ми казвал: „Моля те, просто забави темпото и си поеми въздух“, но аз винаги бързах, тати, толкова много бързах, че на 13 излязох от вкъщи. Бързах, защото толкова мн исках да те намеря и да сме заедно.

Бързах, защото толкова много исках да стана като теб. Но днес дишам, тати, съзнателно и бавно, както ти ми казваш, защото най-после и аз достигнах до мъдростта ти.

 

И ако мога да те опиша с една дума тя би била ЛЮБОВ. Ти си направил всичко за мен и цялото ни семейство. Ти си посветил целият си живот на нас и аз просто ти благодаря и се гордея, че станах толкова мн от теб.

Да си ми честит, тати, благодаря на живота, че съм твоя дъщеря, гордея се повече от всичко с необятната дълбочина, която съм наследила от теб. Обичам те безмерно.“

Вероятно точно празника на баща й е провокирал Мегз да се върне в родната си България след дълги години в Дубай, където взе решение да се пренесе след серията от разочарования у нас./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

1
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *