0

Ани Цолова планирала коренна промяна в живота си.Свалената от екран ТВ водеща искала да напусне пределите на България, като погледът й бил насочен към Америка, съобщава „Ретро“.

Идеята и смелостта да емигрира й дошла, когато преди месец нейната близка приятелка Дарина Сарелска, с която си тръгнаха от Нова телевизия принудително по едно и също време, се преместила в Щатите.

Дружката на Цолова заминала заедно с мъжа си и децата си, а за това й решение съобщи другата им обща приятелка – Миролюба Бенатова. „Дарина отлетя през океана.

Наложи й се да преподава журналистика в САЩ, след като в България качествата й на новинарски продуцент се оказаха недостатък.

Сигурна съм, че колкото и да е трудно за вярване сега, злото ще е за добро. А за сведение на душманите, да знаят, че всичко се връща“, написа Бенатова в профилите си в социалните мрежи, а коментарите на нейни познати под публикацията издадоха, че Ани е следващата.

Близки до бившата екранна партньорка на Виктор Николаевразкриват, че тя вече усилено посещавала курсове по английски език. Въпреки че го поназнайвала, трябвало спешно да надгради нивото, за да може да получи виза от посолството безпроблемно. Синът й и мъжът й нямали проблеми с езика, защото малкият Калоян учел в частно училище, където голяма част от уроците по всички предмети се изнасяли на английски, а съпругът й Васил Мичев преди години живял за известно време отвъд Океана.

Още по-голямо успокоение за Ани, че ще успее да започне живота си на чисто в Америка, бил фактът, че там и до ден днешен живеело първото семейството на мъжа й.

С бившата му жена и дъщеря му от първия брак журналистката поддържала страхотни отношения и с нетърпение очаквала гостуването им в България всяко лято, за да прекарват време заедно. Доведената й щерка Ада дори имала собствена стая в огромната им къща в Драгалевци, а когато девойката се намирала в САЩ, с татко й и с Цолова си общували чрез модерните приложения на смартфоните за видеовръзка.

Ексводещата се надявала семейството на Васил да им помогне двамата да открият подходяща работа за себе си, тъй като първата му жена имала добри контакти в Ню Йорк. Най-тежко новината за предстоящото заминаване понасяла майката на Ани, която неотдавна напусна позицията си на учителка в Плевен, за да дойде в столицата и да утешава депресираната си след уволнението дъщеря.

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *