0

Докторите казват на Риона Кели, че може би никога няма да проходи отново, след като получава травма на гръбнака. В този момент 37-годишната майка на 4 деца преживява огромен шок, но истинският удар идва само 5 дни по-късно, когато съпругът ѝ я напуска и я оставя сама, парализирана на легло и с 4 деца, които в този труден момент се нуждаят от двамата си родители.

Съпругът ми реши, че с бракът ни е свършено, докато все още бях в болницата и не знаех какво ще се случи с мен. Никога не сме били идеалното семейство, но имахме отговорност към тези 4 деца, а той си тръгна при първата по-голяма трудност и в момент, в който имах най-голяма нужда от него.

След 6 седмици Риона все още не е можела да ходи и лекарите са й казали, че може да не стъпи на краката си никога повече.

Казаха ми, че може и да не проходя. Бях претърпяла автомобилна катастрофа преди година и половина и най-вероятно това бе довело до проблема с гръбнака ми. Първият път, когато излязох навън с инвалидната количка, намразих света. Мислех, че всички ме гледат, въпреки че не беше така. Дори пожелах да сложа край на живота си.

Но Риона е една силна жена, която не се отказва така лесно от себе си и не губи вярата си в света и доброто.

Като по чудо тя успява да направи първите си самостоятелни крачки само след няколко часа физиотерапия. По време на възстановяването си тя се запознава с треньора Кийт Мейсън. Той води нейната физиотерапия и скоро двамата се влюбват.

По онова време не трябваше просто да се боря, за да проходя отново, трябваше да се възстановя и емоционално, бях загубила човека, който беше до мен през последните 14 години. След като терапията приключи с Кийт продължихме да се виждаме и лека по лека се влюбихме. Заедно сме вече от почти година, а децата ми го обожават.

Риона има вече зад гърба си два пробягани маратона с помощта на количката ѝ и може да върви сама, без чужда помощ. Двамата с Кийт живеят и тренират заедно, а Риона споделя, че това преживяване я е направило още по-силна и борбена.

Източник: edna


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *