0

Алек Младенов е на 28 години и е милионер. Супер богаташ, на когото му липсва само едно нещо – истинската любов и жената, с която да сподели своята приказка…

Дрън-дрън!

 

Да, тези глупости се разнасяха обилно още преди старта на формата този сезон като бяха лично диктувани от екипа на предаването. Продуценти и сценаристи се опитаха да измислят образ, досущ като на богатите мачовци от латино сериалите, търсещи своята Росалинда, Касандра, Есмералда и коя ли още не…

 

И определено успяха да грабнат вниманието, карайки десетки златотърсачки, обикновени мацки или откровени кокошки да драпат за участие в предаването. Ясно е кои от тях влязоха в имението в Гърция, както е ясно и че много от тях са там не за любов и заради Алек Младенов, а за реклама и личен пиар – барем ги забележи някой.

 

Колкото до Младенов – не, той не е милионер и това е факт. Алек не е беден, по-скоро семейството му не е бедно, но и определено не живеят като царчета в лукс. Самият той обитава мансардно жилище в столицата – демек на тавана. Било обзаведено уютно и се чувствал чудесно в него, но палат няма – за ужас на онези, които го смятат за тлъст богаташ.

 

Алек иска наистина сериозна връзка и жена, с която да се обичат. А хубавото е, че не си пада по краткотрайните и безсмислени авантюри.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *