6

Жителка на Австралия, която се премести в страната от Нова Зеландия, разказа за най-лошата си среща, когато дошла да се срещне със семейството на новия си приятел и разбрала, че баща му е бившият ѝ приятел.

Тя обясни, че се е срещала с новия си приятел от около три месеца и изглежда, че връзката им става все по-силна. Тогава тя изявила желание да се запознае с родителите на своя избраник.

„Никога преди не съм се срещала с родителите му, но той ми е разказвал много истории за тях“, каза тя на водещите. „Той каза, че е бил много близък с баща си, майка си и цялото семейство.“

Така че не след дълго Шери беше поканена на семейно барбекю и тя се готвеше да даде всичко от себе си, за да удиви майката и бащата на половинката си. Но се оказа, че с баща му тя не трябваше да полага толкова усилия, тъй като вече го беше опознала и дори повече.

Шери обясни: „В крайна сметка отидох на барбекю и… разпознах баща му. Оказа се, че съм срещала баща му в миналото в приложение за запознанства. И се срещах с него.“

На въпроса на водещия дали е спала с бащата на приятеля си, Шери честно отговори: „Да, спала съм… В парка“.

Тя обаче не разкри друга информация за отношенията с потенциалния свекър, както и дали е признала тази новина на гаджето си. Но очевидно видеото стана вирусно и събра хиляди гледания.

Потребителите на социалните мрежи нарекоха цялата тази сага смешна, като в същото време напомняха на жената, че всеки има минало.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

6
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *