0

Старите хора често казват, че нищо в живота не се случва без причина. И може би са прави, че случайности наистин не съществуват!

Колкото и скептично да сме настроени към този факт, има истории, които доказват, че в живота винаги има място за малко магия. Като тази на това момче от Щатите.

Когато било на 7 години, то изпратило колет до Филипините, който след 15 години променил живота му.

Тирел участвал в благотворителна акция на местната църква, в която деца от по-състоятелни семейства помагат на свои по-бедни връстници от други страни.

Той бил момче с добро сърце, затова грабнал най-голямата кутия, която намерил, и я напълнил с канцеларски материали и играчки.

Най-важното условие в благотворителната акция било подателят да сложи в пакета своя снимка, а на гърба й да напише името и фамилията си.

След като старателно опаковал подаръка си, заедно с майка си го отнесъл до църквата. А след това забравил за него. Тирел дори не подозирал как този обикновен жест ще промени живота му.

Подаръкът му получило бедно филипинско семейство, което имало малко момиченце на име Джоана. Тя много се зарадвала на играчките и материалите, които получила от непознатия.

И тъй като била много благодарна за подаръците, запазила снимката на Тирел.

А когато пораснала, решила да го намери с помощта на социалните мрежи. Лесно го открила и веднага му писала. Той обаче не й отговорил, дори не обърнал внимание на съобщението, защото не я познавал.

Но Джоана не се предала. Тя добавила Тирел към приятелите си, а след това му обяснила откъде го познава и защо му пише.

Младежът не си спомнял за подаръка, който изпратил преди толкова много време. Попитал майка си наистина ли е участвал в такава благотворителна акция. След като получил утвърдителен отговор, започнал да си пише с Джоана.

От дългите разговори станало ясно, че двамата имат много общо. Пишели си с часове, а отношенията им ставали все по-искрени.

Година след като се открили, Тирел решил да отиде до Филипините, за да се срещне с Джоана. Събрал пари за билет и въпреки че бил ужасен, че ще лети сам, се качил на самолета. А когато застанал пред Джоана, веднага разбрал, че е влюбен в нея.

Тирел не се отделил от момичето 10 дни. Но те не му стигнали и тръгвайки си за родината, обещал да се върне пак. И спазил обещанието.

Върнал се във Филипините за цял месец и с конкретна цел – да предложи на Джоана да се омъжи за него.

Сватбите били две – едната в САЩ, другата във Филипините.

На тържеството младоженците организирали благотворителна акция. Всички гости носели кутии с вещи за бедните и своя снимка, на която били изписани имената им.

Тирел и Джоана са щастливо семейство. Имат си малко момченце.

И редовно участват в благотворителни акции. Все пак една такава промени живота им!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *