0

Малко преди мача на Григор Димитров и Карлос Алкарас в Шанхай, се дочу слух, който оповести за раздяла между българина и приятелката му Мадалина.

Влюбените бяха направили връзката си публична, но спряха да се следват в социалните мрежи и изтриха всички общи снимки.

Вчера румънката сякаш издаде причината за раздялата, когато публикува строи, в което написа:

„Пропускането на временно забавление заради изграждане на постоянна стабилност не е загуба.“

Автор: „Гонг“

Романсът между най-добрия българския тенесист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Генеа изглежда е достигнал своя край само няколко месеца след обявяването на връзката им.

Такива впечатления се породиха у феновете на двойката, след като Мадалина изтри всичките си общи снимки с Гришо, а той от своя страна направи същото, оставяйки никакви следи в социалните мрежи за пламенната им любов.

Стана ясно също, че Григор и Мадалина вече не се следват в социалните мрежи. Двамата са прекъснали всякакви видими връзки онлайн в последните дни.

Освен това гаджето на тенесиста не присъстваше на трибуните на последния турнир на Григор в Пекин преди седмица, където той се представи много добре.

Това още повече породи съмнения, че двамата вече не са заедно, а най-вероятно раздялата им е настъпила след посещението на кинофестивала във Венеция. Той се проведе миналия месец, непосредствено преди българинът да замине за Азия.

Българският тенесист и румънския модел, обявена за двойничка на София Лорен, започнаха връзката си през пролетта. Това се случи след края на отношенията на Григор с рускинята Лолита.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *