0

Бързо и ефективно отслабване… никога не е било по-лесно! Звучи почти като мит или приказка. Японският лекар Фукуцуджи обаче вече 10 години помага на жените да отслабнат за възможно най-кратко време. А то е: без диети , изтощителни упражнения и харчене на пари. Няма такова нещо като безплатно и бързо отслабване, може би си мислите. Но вижте сами!

​Методът е описан в неговата книга, която е продала 6 милиона копия в Азия – очевидно хит!

​Лекарят казва, че не се нуждаете от специални инструменти, за да отслабнете бързо. Имате нужда от голяма кърпа, здрав конец, за да закрепите кърпата на руло, равен под и време три пъти на ден по 5 минути.

Методът е много лесен за изпълнение и много ефективен. Не е необходимо да правите нищо – просто легнете хоризонтално за 5 минути три пъти на ден.

Доктор Фукуцуджи иначе е специалист по проблеми с таза и открива, че основната причина за мастните натрупвания в областта около стомаха, на талията, всъщност е разместването на тазовите кости и подребрените кости.

След откриването на връзката между тези два проблема, той измисля метод, с който можете да се отървете от излишните мазнини около талията по бърз и лесен начин.

Процедурата е следната:

отслабване с лежане

1.

Сгънете кърпата на руло и я фиксирайте с връв.

2. Седнете на чиста повърхност, за предпочитане на равен под.

3. Поставете сгънатата кърпа под гърба си, на височината на пъпа и след това легнете (кърпата трябва да е малко по-широка от ширината на гърба).

4. Разтворете краката си на ширината на раменете и сгънете стъпалата така, че да се докосват само палците им.

5. Изпънете ръцете си над главата, обърнете дланите си надолу и съединете малкия пръст на дясната ръка с малкия пръст на лявата ръка.

И това е. Въпреки че ви се струва много проста, тази позиция не е никак лесна или удобна.

Ако ви е трудно да изпънете напълно ръцете си, първите няколко пъти ги изпънете, доколкото можете, но разбира се съберете малките пръсти на ръцете, както и големите пръсти на краката.

отслабване с лежане

Лежете в това положение за 5 минути, три пъти на ден.

Може би в началото усещането ще е неприятно, дори болезнено, но ако стане непоносимо, съкратете лечението до колкото можете да понесете.

Важно е да се отбележи, че трябва да правите „упражнението“ ежедневно, ако искате да постигнете резултати.

След като приключите лечението, не ставайте внезапно. Докато все още сте в легнало положение, обърнете се настрани, на бедро, след това се изправете до седнало положение и едва тогава се изправете.

Внимание: ако имате проблем с таза или друго заболяване на костите, консултирайте се с Вашия лекар преди лечението.

– Ако преместите ролката под гърдите си – ще имате ефект – повдигане на гърдите.

​- Ако я поставите в частта под ребрата – ще имате ефект – изразена и по-тънка талия.

В допълнение към загубата на тегло се наблюдават и други промени:

​- болките в гърба изчезват и ходите по-изправени!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *