0
Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но има някои редки белези, които ни свързват.
Да имаш X на дланта си

Хората, които четат по дланите, могат да предскажат бъдещето ни. Всъщност гледането на ръка е известно още от древността, като дори е известно, че Александър Велики е бил силно заинтригуван от хиромантията и е вземал важни решения въз основа на предсказания на линиите на дланите му. Твърди се, че той е бил сред малкото хора, които имат буквата X на дланта си.

Оказва се, че само 3% от населението по света има този знак на ръката, като проучване, направено от университета в Москва показва как точно буквата Х се свързва със съдбата му. Тези хора са родени лидери и имат необикновени умения. Те лесно прощават, но трудно забравят. Адаптират се бързо и имат голям късмет.

Дълъг палмарен мускул

Този мускул е наследство от нашите прадеди, които се катерели по дърветата. За да проверите дали го имате, поставете ръката си с дланта нагоре върху равна повърхност. Докоснете малкото пръстче и палеца си и леко ги повдигнете.

Ако виждате изпъкнало сухожилие на китката си, вие имате дълъг палмарен мускул. Не се притеснявайте ако нямате – той е безполезен при съвременния начин на живот на хората.

„Златна кръв“

Тя не е златна в буквалния смисъл на думата, но притежава едно уникално свойство: съдържа антигени. Свойствата на тази специална кръв са открити през 1961 г. и досега са известни около 40 човека с такава кръв. 9 от тях са невероятно ценни донори, защото тяхната кръв е подходяща за всеки реципиент.

Източник : girl.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *