0

Чудесата в България не спират, но малко се знае за някои от тях.

Чудесата у нас са факт, а тежката болест е излекувана именно с лековитата вода.

За това твърди жена, която се е изцерила с чудодейната течност от рак на отделителната система. Лекарите вдигали рамене и туморът продължил да нараства.

65-годишната Стояна научила за тази вода във Велинград съвсем случайно. „След като ми поставиха диагнозата, обиколих къде ли не, който каквото ми каже, за лекари и професори.

Ходих и при билкари и знахари-нищо. Имах тумор на отделителната система, лекувах се, но резултата беше нулев. Оставяше ми само да чакам смъртта, която застрашително приближаваше”, спомня си жената, за която болестта вече е отдавна отминал кошмарен сън.

Тогава съвсем случайно нейна близка й казала за водата, която тече срещу къщата на великия оперен певец Николай Гяуров във Велинград. Тя блика на ул. „Хан Аспарух” в известния наш курорт.

След което жената започнала да пие от водата, въпреки че не вярвала в чудото. Продължила лечението си половин година, после почивала два месеца. След което отишла на лекар, дори се подложила на дълго планирания магнитен резонанс.

Какво било учудването на доктора, след като установил че тумора се бил стопил. Просто изчезнал, спомня си щастливото събитие жената.

Нейния съпруг също излекувал болежки и проблеми с простатата. „Не само аз се излекувах. Има още много случаи, на които лекарите поставили страшната диагноза на различни органи. Те също днес се радват на втори живот и много здраве”, разкрива жената.

Лековитата течност, която тече срещу къщата на именития ни оперен певец е от улични чешми.

Чешмите се намират от двете страни на парка. Водата е изследвана и от Министерството на здравеопазването, по сигнал на много хора, които са намерили лек от нея. Това са част от чудесата. Според становището на експертите тя е с висока алкалност и лекува още различни заболявания.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *