0

Ако се замисля какво правех, когато бях на 13 години, това, което ми идва на ум, са игри, битки с братята ми и телевизионно шоу.

Разбира се, от време на време трябваше да върша домакинска работа, но основните задължения, които родителите ми възложиха, се съсредоточаваха върху това да се забавлявам и да не причинявам ненужни вреди.

Предполагам, че бях това, което бихте нарекли нормално 13-годишно момче, доста различно от момчето в тази статия, Уилям.

За разлика от мен, изцяло фокусиран върху игри и други неща, Уилям имаше голяма цел в ума си, когато беше на 13 години: да купи на майка си нова кола.

Този трудолюбив тийнейджър не можеше да си намери работа поради възрастта си, така че той се зае да коси тревата и да върши работа в двора за съседите си, както и всяка друга домакинска работа, за която те се сетиха за него.

Уилям направи всичко възможно, за да събере средства, за да купи на майка си колата, която заслужаваше. И най-доброто от всички? https://vazhno.bg/Тя дори не предполагаше какво прави. Знаеше, че работи, но нямаше представа каква е целта му.

След като косеше тревата на съседите безброй пъти, Уилям имаше късмета да срещне дама, която описва като „отличен клиент“. Всъщност това беше клиент, който искаше да продаде колата си.

Въпреки че му липсваха първоначалните средства, младият Уил представи своя собствен Xbox като авансово плащане. 13-годишно момче използва своята конзола за видеоигри като авансово плащане!

Излишно е да казвам, че Уилям най-накрая успя да купи колата и успя да даде на майка си подарък, който тя никога няма да забрави.

Браво Уилям, сигурни сме, че имаш много светло бъдеще пред себе си.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *