0

И в България понякога се случват стойностни неща, за които трябва да се говори и да се знае. Един кмет успя с пари от еврофондовете да превърне своето село в швейцарско

Жителите на село Чавдар са изключително горди от новата визия на своето село и с право се хвалят пред всички.

Евала! Село Чавдар се управлява от кмет, който милее за своите съселяни и с помощта на милиони от еврофондовете превърна запуснатото село в приказно, което с право казват, че прилича на швейцарско.

Село Чавдар се намира на около 70 км от столицата.

Населението му е 1 100 човека. Но там не живеят само немощни възрастни хора, а има много млади семейства, чиито деца учат в местното училище или ходят в детската градина.

Село Чавдар прилича на уредено и чисто швейцарско село

Докато репортер на Нова ТВ се разхождаше из центъра на Чавдар, всеки който гледа какво са направили там хората с честен труд, може само да им завижда благородно.

Красиви улици и тротоари, енергоспестяващо осветление, ремонтирани обществени сгради, детски кътове за игра, красиви водни каскади.

Няма смисъл да говорим.

Изгледайте видеото и се потопете в атмосферата на село Чавдар, защото това село наистина трябва да ни служи за пример.

Населението се радва на своето красиво място и с удоволствие се възползва от всички нововъведения, които са направени там.

Браво!

В България влязоха вече милиарди по европрограмите и ако всеки, който борави с тези необходими и полезни средства, притежаваше и съвестта на кмета на Чавдар, България наистина щеше да стане Швейцария на Балканите.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *