0

Създавайки невероятно приятелство, мъж на около 30 години веднага се свърза с нахалната възрастна жена от другата страна на коридора. Въпреки това, след като прекараха нощи в правене на храна заедно и разговори, опустошителна реалност разтърси света им.

През 2017 г. една красива история докосна много сърца. Всичко започна, когато актьорът и певец Крис Салваторе помаха на дружелюбната си съседка и 89-годишната интериорна дизайнерка Норма Кук през коридора от апартамента му.

Накрая той се покани в дома й. С чаши шампанско в ръце, двамата веднага се щракнаха, като Салваторе я нарече най-добрата си приятелка.
Гаечен ключ в работата

За съжаление, няколко години след това приятелство, Кук, диагностицирана с левкемия, избра да спре лечението, като продължителността на живота й беше съкратена до приблизително 2 месеца.

Интериорната дизайнерка отказа да бъде настанена в болница за немощни, но лекарите бяха категорични, че има нужда от грижи 24/7. Първоначално нейната най-добра приятелка създаде страница в GoFundMe, за да помогне за плащането на домашни грижи.

Но в крайна сметка парите от тези дарения свършиха, така че той реши вместо това да стане неин гледач.
Любовни лекове

Двамата прекарваха дните си в гледане на новини заедно и пиене на шампанско. Говорейки за решението си да стане постоянен гледач на съседа си, изпълнителят изрази :

„Вярвам, че човешката доброта е магическо нещо и може да излекува това, което лекарите не могат.“

Салваторе заяви, че не може да позволи тя да бъде отведена в съоръжение, тъй като тя играе важна роля като баба в живота му.
Грациозно сбогом

Въпреки че живя по-дълго от очакваното, в крайна сметка болестта на възрастната дама я настигна и почина през февруари 2017 г. Със сълзи на очи Салваторе каза :

„Тя беше красив човек. Тя промени света с голямото си сърце и способността да говори с всеки, на всяка възраст.

В Instagram, където сподели пътуването си с Кук, той обяви смъртта й , заявявайки, че най-значимото й наследство е, че тя олицетворява важността на любовта.
Улавяне на спомените

През годините той документира много от красивите им моменти. Тези случаи го включват с брата на Кук и споделят снимка на този брат, който посещава сестра си след години, в които не са се виждали.

Той също благодари на феновете си в един пост, като каза, че съседката му е благодарна за цялата любов, която продължават да й изпращат.

Въпреки това, най-сърцераздирателните публикации, които е споделил, са в които той заявява, че тя все още му липсва , като публикациите продължават през годините.
Помахване за здравей и довиждане

През 2017 г. той сподели един за това как тя ще го накара да се смее , а през 2018 г. той изрази колко трудно е било да не говори с нея. През 2019 г. той публикува клип на Кук, който казва на Салваторе, че го обича. В описанието вокалистът е написал :

„Бяхме напълно непознати с години помежду си, но все пак успяхме да се обичаме през всичките ни различия.“

Това красиво приятелство доказва как двама души, които едва се познават, са променили живота си напълно – и всичко започна с едно махване през коридора.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *