0

Ето кои са предметите, които ви съветваме да разхождате навсякъде с вас, ако искате да имате повече късмет:

Червен конец или плат

Червеният цвят е най-динамичният. Той спомага за привличане на късмет и успех. Този цвят символизира огън, страст, благополучие и решителност. Ако искате късметът да изобилства в живота ви, носете парченце червен плат в джоба на дънките или якето си.

 

Дафинов лист

Дафиновият лист символизира богатството и превъзходството. Хората, които носят няколко листа от тази подправка в джоба си, ще се чувстват по-уверени в себе си и способностите си. Счита се, че целите са много по-лесно постижими, благодарение на дафиновите листа. Важно е обаче предварително да подготвите листата, пише struma.bg. Те трябва да се изплакнат под течаща вода и след това да се изсушат. Има вероятност да се разпаднат, докато ги разхождате в себе си. За да не се случва това, добра идея е да ги поставите в пликче.

 

Кръгло бяло камъче

Белият камък с кръгла форма символизира живота. Вярва се, че именно този предмет способства за акумулиране на енергията. Ако успеете да намерите идеално кръгъл бял камък, то значи сте късметлии. Това ще ви гарантира наистина много късмет.

 

Мидичка от морето

В мидите е заключена енергията на морето, а тя е изключително силна и въздействаща. Хората, които имат специална връзка с необятното синьо, могат да го потвърдят. Затова и мидичките могат да се превърнат в един от най-добрите талисмани, работещи в полза на своя притежател.

 

Корен от джинджифил

Джинджифилът е сред най-полезните растения. Знаете, че коренът успява да ни помогне да се справим с всякакви настинки. Освен лечебните си свойства, той е известен и с това, че прогонва злите духове и ни придава много повече увереност и решителност. Носете тези 5 предмета в джоба си, ако не искате никога да се отървете от късмет и пари!

 

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *