0

Сигурно сте чували за двегодишната красавица от САЩ Ира Браун. Преди години тя се превърна във фурор и бе обявена за най-красивото момиче на света. Още на 2-годишна възраст тя започна бляскава кариера на модел, на която могат да завидят много жени.

Някои обаче обвиниха родителите й, че са откраднали детството й, слагали са й грим за възрастни и са й правили сложни прически, в опит да спечелят пари.

най-красивото момиче

Въпреки критиките, популярността на момичето нараства с всеки изминал ден и тя често е разпознавана на улицата, като феновете й искат автограф. И днес Айра продължава да се появява в различни реклами, макар и не със същата честота, както преди.

 

най-красивото момиче

Тъй като Айра порасна, външният й вид се промени значително. Момичето, което някога приличаше на кукла, сега се е превърнало в синеока красавица, съвсем обикновена на вид.

В днешния онлайн свят Айра, както всичките си връстници, поддържа присъствие в социалните медии. Въпреки това, тя избира да не публикува снимки от своето „кукленско“ минало, което показва, че предпочита да остави това време зад гърба си.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *