0

Пеперудената фея често може да бъде забелязана в столицата.

„Пеперудената фея в действие“, такова описание е дал Станислав Джоров на любопитен кадър, който е заснел в София. На снимката виждаме паркиран трабант на столична бензиностанция. Източногерманският автомобил е с вдигнат капак, а до него позира и дама, облечена в розови дрехи – в такъв „Барби цвят“ е и самото возило. Дамата леко се е привела и вероятно долива масло в автомобила.

 

Вероятно се досещате коя е жената от снимката. Ина Николова е собственичката на возилото, а „Пеперудената фея“ създава емоция във всеки, който я срещне. През месец май на 2020 година Ина се сдобива с автомобила, а година по-късно возилото се преражда в новия си „пеперуден“ вид. От тогава шофьорката обикаля навсякъде с колата си.

 

„Да се возя във Феята е невероятна положителна емоция. Да споделям возенето с приятели е още по-голяма емоция. Така че всеки, който иска да усети това чувство, може да го заяви, и ще се осъществи“, споделя самата шофьорка.

 

Трабантът определено впечатлява с външния си вид – той е с розов салон, задните калници са изпълнени с пеперуди и има поставени дълги мигли на фаровете.

Ексцентричният вид на возилото, както и този на шофьорката, бива осмиван от някои хора.

 

„Ако видя човек, който кара трабант няма да се смея, ама да го боядисаш в розово и да се облечеш в розово все едно си кралицата на Англия, е смешно!“, „Ужас!“, „Коя е таа бее, от къдя на кадя?!“, „Всъщност и това поведение не е за радост и е анормално!“, гласят коментари в социалната мрежа.

Надделяват обаче коментарите на хора, които поздравяват Ина Николова за това, че е успяла да се вместви в общоприетите BG стандарти.

 

„Браво на жената! През розовите очила животът със сигурност е по-хубав!“, написа Дияна Иванова.

„Не разбирам защо всеки, който е рзличен бива осмиван. А това кой определя кое е нормално и кое не е отделна тема. Радвам се, че има различни хора“, добавя Анастасия Чонгова.

„Супер си е дамата, много позитивно дори“, коментира Минка Попова.

 

Ето я и снимката, събрала над две хиляди харесвания в социалната мрежа:

 

 

Източник: glasnews


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *