0

Варна определено се очертава като град, в който се раждат едни от най-днойните хубавици. Е, или силиконки, които се представят за моделки и инфлуенсърки в обществото, пише vbox7.com.

Мони Зингинер е на 21 години, родена в морската столица, участничка в „Ергенът 2“. Мацката изпъкна с няколко неща – на 17 години си сложила хиалурон в устните, а на 18 – силикон в гърдите. Вероятно някои родители биха си посипали главата с пепел, но изглежда Зингинер е имала свободата (и парите) да прави това, което иска.

 

Мони не страда от ниско самочувствие, както видяхме от визитката ѝ. Смята, че „30-годишните лелки“ ѝ завиждали, но в същото време в социалните мрежи я съсипват от критики за корекциите, които според мнозина я състаряват с поне десет години.

 

Част от участничките в „Ергенът“ разкритикуваха Мони и нейната външност, но зад гърба ѝ, разбира се. Отровни стрели хвърчаха в посока Зингинер, която на този етап запазва мълчание и привидно прилично поведение. Е, това няма значение за потребителите обаче, които също не си пестят „комплиментите“.

Мацката иначе е професионална орианталска танцьорка, участвала е във видео на Фики. В меме страниците пък вече се появиха и закачки с танцьорските умения на Зингинер, която тепърва ще трупа слава и нови последователи в Instagram.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *