0

„Не работя, гледам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, но и това не е лесно. Спират ме, заговарят ме, искат снимки. Такава красавица, такава богиня – как да я подминеш. Ако има как, може би в Пловдив една статуйка да ми направят, защо не, мисля, че го заслужавам. Като ходя на плаж, на всички мъже им падат ченетата“.

Така се представи снощи в новото издание на Ергенът Габриела.

 
 
 
 


Габриела Бланко във визитката си за риалити предаването „Ергенът“, с която разбуни зрителите.

А ето как я представиха от „бТВ“.

Габи е от Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка.

Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

„Много е хубаво тук, давам им точно една минута, да си тръгнат сами от тук, ако не искат много жалко – лудата дойде“, бяха първите думи в риалити формата на Габриела.

„Паля от раз“, категорична е тя.

„Искам мъжа до мен, да става мисълта за моята особа. Да мисли къде, да ме закара и какво, да ми купи. Той трябва, да ме обича 90%, а аз останалите 10%. Никога не правя първата крачка. Аз съм най-красивата, конкуренция нямам, лъва не се страхува от чакали. Ще ги сгазя като танк.“, казва тя в заявката си за формата.

„Здравей много си хубав на живо, давай да си тръгваме какво повече ти трябва“, бяха първите ѝ думи към Евгени.

„Влезнах му остро, малко се стресна, но нищо ще свикне“, казва тя за първата им среща.


Кадър от първата среща между ергенът Евгени и култовата Габриела, която принципно живее в Пловдив.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *