0

Стартът на втория сезон на „Ергенът“ е вече факт и момичетата, които искат да спечелят любовта на виртуозния пианист Евгени Генчев, вече са известни. Или поне всички видяхме как изглеждат.

Днес ще ви представим една от участничките, за които се „разшумя“ седмици преди премиерата на „Ергенът 2“. Това е Айлин Бобева, за която обаче все още информацията е оскъдна, пише Actualno.com.

Айлин Бобева е позната на българските интернет потребители като инфлуенсър и модел, но всъщност тя е по-опасна, отколкото изглежда. Причината е, че е медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Айлин не обича да показва бойната си страна и това е видно от постовете, които качва в своя Instagram акаунт. Очевидно любима нейна дестинация е Дубай, тъй като много от постовете ѝ са със снимки именно от това така любимо място за екскурзии.

Дори и да има любовна връзка в момента, Айлин доста умело я крие, тъй като никъде в постовете ѝ дори не се загатва за важен мъж в живота ѝ. Така или иначе, предстои да разберем дали тя ще успее да впечатли Евгени Генчев или той ще се спре на някоя от нейните конкурентки.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *