0

Всичко стана за част от секундата, изпаднах в шок и видях на земята да лежи приятелката ми – в безсъзнание. Това каза приятелят на 18-годишната софиянка, която бе ударена от гръм в Приморско.

“Върнахме се от плаж и видяхме, че по маздата ми имаше щети – беше надраскана. Пишехме двустранен протокол и в това време започна леко да ръми.

Помислихме, че не е нищо сериозно, но секунди по-късно се чу гръм и бяхме буквално ударени от мълния, пише burgas24.bg.

Всичко стана за част от секундата, изпаднах в шок и видях на земята да лежи приятелката ми – в безсъзнание. Започнах да ѝ правя изкуствено дишане.

В това време към нас се притече на помощ жена, която също много ни помогна, докато пристигне линейката“, каза приятелят на пострадалото момиче, цитиран от “Флагман”.

Той и още един мъж, вероятно шофьорът на автомобила, който е одраскал без да иска маздата на двойката, също са пострадали, но по-леко. Те също са приети в Шокова зала за преглед.

Въпреки своите наранявания, младият софиянец влезе в Спешното, първо за да пита в какво състояние е приятелката му. “Нищо друго не ме интересува! Само се моля на Господ тя да се оправи“, каза той през сълзи.

Все още не е ясно какво е състоянието на пострадалата. По непотвърдена информация, тя е настанена в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас.

Към момента се знае, че момичето, ударено от мълния в Приморско, е с опасност за живота. То е интубирано и е настанено в реанимацията в болницата в Бургас.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *