0

Снощи приключи голямата истерия покрай финала на най-гледаното романтично риалити у нас – „Ергенът“. Зрителите останаха разочаровани от развръзката на събитията, защото съвсем предвидимо състезанието за сърцето на Виктор Стоянов спечели Виктория Капитонова, която беше най-„хейтваната“ от зрителите участничка.

Дали обаче всички интриги, сълзи и злобни изпълнения между участничките бяха искрени или просто плод на сценария и умелата режисура на екипа зад шоуто?

 

Точно такива мисли ни споходиха, когато видяхме последните сторита и снимки в профила на Александра Гърдева, която бе моралният победител в предаването.

От кадрите се вижда, как част от екипа на „Ергенът“ искрено се забавлява, гледайки финалния епизод, а клипчетата са заснети не от кого да е, а от самата Александра! Облечена в елегантна вечерна рокля, тя първо насочва обектива към себе си, а след това – към Виктор, който стои на заден план, подсмихвайки се.

 

Ергенът зад кадър

Ергенът афтърпарти

 

Най-вероятно всички заедно присъстват на афтърпарти в чест на успешния първи сезон на хитовото риалити.

По-изненадващото обаче се случва после – първо виждаме Алекс в прегръдките на друга любима участничка – Гергана Стаменова.

Алекс и Гери Ергенът

 

Следват кадри с Виктория и самия Виктор, като всички демонстрират приятелски взаимоотношения.

Александра и Виктория след Ергенът

 

Ергенът с Алекс и Виктория

А ето го и самият „Ерген“ в прегръдките на две от дамите, претендентки за сърцето му.

А отношенията между Виктор и Алекс са повече от прекрасни.

 

Няма как да не си извадим някои заключения от всичко това, като най-логичното е, че всички дрязги, сълзи и коварни изпълнения са били само за пред камерите! Зад кадър нещата са били съвсем различни, както всъщност неведнъж намекваха отпадналите участнички. Нищо чудно да видим кадри на Алекс и с някои от „враговете“ в предаването в най-скоро време.

Между другото стана ясно кого Виктор е предпочел всъщност – на партито няма и следа от Капитонова или Хайрула, които бяха финалистки в риалитито.

А сега не се ли чувствате леко изиграни от цялата ситуация?

 

В крайна сметка обаче, всички средства са позволени във войната за зрителския рейтинг, нали?

Ето и още кадри от същото парти:

афтърпарти Ергенът

 

Алекс и Ергенът

Алекс и Зори Ергенът

 

Александра и Ева Ергенът

 

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *