0

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора, която дава първото си интервю в предаването на bTV „Търси се“. Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, има и по-голяма дъщеря – Аделина, която вече върви по свой път в живота.

Малката Лора разкрива, че баща й е изключително добър кулинар и най-много обича да й прави пържоли.

 

Тя смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор. „Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супербаща!“, споделя Лора и признава: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“

„По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете.

 

От друга страна, искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!“, казва Ицо, който в момента е част ог журито на „България търси талант“.

„Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!“, признава с емоция рап изпълнителят.

 

Най-успешният български рап изпълнител Ицо Хазарта ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя от 11:00 ч. по bTV.

 

Източник: ladyzone


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *