0

Биляна Гавазова – водещата на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви, напуска телевизията. По думите й засега излиза в своеобразен творчески отпуск и ще мисли за бъдещи проекти.

Гавазова отсъстваше повече от три седмици от екрана, преди телевизията да обяви решението й. Причината е, че отначало излиза в отпуск, а след това първо детето й, а после и тя се разболяват от ковид. Според служители в Би Ти Ви болестта е съвпаднала и с решението й да напусне.

 

„Гордея се с това, което постигнахме с всички колеги и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за натрупания опит, уроците, приятелствата и успехите. Сега е време за творческа почивка и да помисля за бъдещи проекти“, казва Гавазова, която от 11 години е в Би Ти Ви.

„Не е лесно да се разделим с толкова опитен и усмихнат колега, но уважаваме решението й и й пожелаваме късмет и успех в бъдещите начинания!”, каза Антон Хекимян, който е шеф на новините, актуалните предавания и спорта в „Би Ти Ви Медия груп“.

 

Гавазова започва да води сутрешния блок именно с него през 2014 г. След отпуск по майчинство тя се връща през 2016 г. със своя рубрика – „Чети етикета“. Малко след това започва да представя сутрешните и обедните новини по Би Ти Ви.

Точно преди година – на 1 март 2021-а, отново става водеща на „Тази сутрин“ заедно със Златимир Йочев. Дотогава само Хекимян е лице на сутрешния блок, но заради новата си висока позиция той изоставя живото предаване.

 

Източник: 24 часа


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *