0

Снощи Габриела Петрова напусна романтичното риалити „Ергенът“, в което 22 дами се борят за сърцето на Виктор Стоянов.

Мисля, че имам доста качества, за да впечатля един мъж, но стига това да е твоят мъж, а не да е друга кръвна група.

С Виктор се разминавахме в нашите интереси и нашите възгледи как трябва да процедира един мъж към дадена жена. Той беше прекалено дръпнат, трябваше аз да съм по-напориста, а пък това не е много в мой стил и малко се разминахме“, коментира в „Тази събота и неделя“ по bTV Габриела от Сливница.

Тя добави, че Виктор е страхотен джентълмен, но може би е свикнал да е изключително свалян, много да го ухажват, да му правят комплименти, а пък самата тя е свикнала така за себе си.

„В началото помислих, че ще изкукуригам там, защото не съм свикнала да живея с толкова много хора. Всичко ме дразнеше, но после пък не исках да си тръгвам. Свикнах с момичетата, с екипа и с режима, който беше доста суров. Ставахме в 8, а снимките бяха до 2-3 през нощта“, разказа Габи.

Според нея е важно, когато погледнеш един мъж, да си представиш бъдещето с него. Той трябва да е по-улегнал от жената, за да може да я балансира.

 

Харесвам корекциите по тялото, аз самата също имам. Важното е жената да бъде самоуверена. Да е женствена, елегантна и егоцентрична“, добави Габриела, която учи лесно езици и знае английски, хърватски и китайски.

Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша много добре“, призна Габи със смях.

На финала на разговора тя сподели, че голямата любов я чака отвън буквално, защото вече се е сгодила.

 

Източник: dunavmost


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *