0

Участничка в „Ергенът“ призна, че е девствена и че все още не е готова да премине тази граница. Откровението на Елвира Далакова предизвика сълзи у някои от останалите дами в шоуто.

 

Тази седмица „Ергенът“ продължава с два нови епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени емоции. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една вълшебна ориенталска вечер с неочакван финал очакваха зрителите днес.

 

Тази вечер зрителите станаха свидетели на първата групова среща между Виктор и десет негови избраници, които ще трябва да се впуснат в изящна надпревара по скокове във вода. Тази, която направи най-впечатляващия скок, ще има възможност да прекара деня си насаме с Виктор на едни от най-романтичните и вълшебни средиземноморски кътчета. Междувременно останалите момичета в имението се отдадоха на откровения и споделиха неподозирани тайни, които ги разчувстваха до сълзи.

 

По време на вечерния коктейл се разрази грандиозен скандал, а в епицентъра на събитията бе изкусителната Гергана, която се възползва от ситуацията, за да получи едно по-специално внимание от Виктор. Друга от дамите пък най-сетне получи своята дългоочаквана целувка от първия „ерген“ на България.

 

Елвира е на 24 г., е родом от с. Змеица. Обича да пише и мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“. Обича да пътува из цяла България и да опознава нови места. В свободното си време танцува народни танци и бели денс. Мъжът до нея трябва да е харизматичен, успешен, отговорен и да държи на думата си. Елвира вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек. Елвира влиза в Ергенът с една голяма тайна и вярва, че Виктор е човекът, с когото може да я сподели. 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *