0

Близките на починалата заявиха, че ще се погрижат за 6-годишното момченце на жената, което вече е пълен сирак.

 

 

То е от първия брак на починалата Миглена Сиреняска, а биологичният му баща е починал от рак преди 4 години.

 

 

Така детето остава кръгло сираче. Мъжът на клипа е втори мъж на починалата жена, но той обеща детето да не бъде изоставено.

 

 

„Детето няма да го оставим. Има леля, баба и дядо. Ще го гледаме, то си е наше. Няма значение, че не съм биологичен баща”, коментира мъжът на починалата жена Николай Витанов.

 

 

 

По думите му жена му се почувствала зле внезапно.

 

 

„Имаше затруднено дишане. Обадихме се на 112. Казаха ми да й премеря температурата. Видимо нямаше такава, изглеждаше ми студена. Попитаха ме не може ли аз да я закарам до Бърза помощ. Преди да стигнем в Спешния център вече почти не можеше да говори”, поясни мъжът на починалата.

 

 

„Мама ми се обади и пищеше, че сестра ми е починала. Отидохме в болницата, не получихме никаква информация. Казаха ни, че вече са обяснили всичко на мъжа й”, разказа сестрата на 44-годишната починала жена.

 

 

„Обади ни се Николай към 2 часа и ми каза: сестра ти почина. Отвърнах, какво говориш, облякохме ме с мъжа ми и отидохме веднага в болницата. Не ни дадоха никаква информация, казах ни само на в 8 часа сутринта да дойдем и да освободим тялото. Мисля, че сестра ми се отиде заради отношението, което получи в болницата“, заяви за Нова Тв сестрата на починалата – Таня.

 

 

„Ще гледаме детето й, няма да го оставим само. То си има апартамент във Враца, тук остава, никъде няма да ходи“, допълни Таня.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *