0

17-годишната Виктория е момичето, прегазено на пътя Дъбница-Хвостяне снощи, пише struma.com.

 

 

Часове наред бяха нужни на криминалистите да установят самоличността на прегазеното момиче, тъй като нямало никакви документи в себе си. Версиите бяха няколко, но основната работна бе, че става въпрос за любовна драма. Час по час изплуваха детайлите около тежкото произшествие, което в началото приличаше на умишлено убийство.

 

Ето какво се е случило. Виктория се скарала с бившия си приятел, с когото няколко месеца живеела на съпружески начала. Снощи двамата се скарали, докато пътували в автомобила му, в който пътувал и негов братовчед.

 

 

В разгара на кавгата приятелят й ударил няколко шамара на момичето и то скочило в движение, започнало да бяга покрай пътя, в нивите, но той я догонил, бил я отново, и я качил на ръце на задната седалка в автомобила си.

 

 

Докато се мъчил на потегли, Виктория отворила вратата, с намерение да излезе на платното. Показала се, но приятелят й я хванал за краката и започнал да я дърпа на вътре. Докато се водила тази борба, половината от тялото на момичето било извън автомобила.

 

 

В този момент с бясна скорост минали 4-имата младежи с БМВ и отнесли Виктория, буквално смазали момичето. Всичко това се случило пред очите на бившия й.

 

 

Уплашен, той изоставил тялото на пътното платно и избягал. Задържан е днес около обяд.

 

 

По случая е образувано досъдебно производство. В ареста са 4-имата младежи от БМВ-то, които ще отговарят за причинена смърт по непредпазливост. Случилото се е видял шофьор на камион, който подал сигнала в полицията.

 

 

Междувременно от прокуратурата съобщиха, че по случая са задържани шестима души. Двамата от колата, в която е пътувала жената и четиримата в лекия автомобил, който я е прегазил, остават за 24 часа в ареста, съобщи на извънреден брифинг говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев.

 

 

„В момента е извършена аутопсия, като се очакват нейните резултати, което допълнително ще даде някаква яснота по отношение на механизма, при който е причинена смъртта. Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея.

 

 

Сега се установяват причините, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно, в какво положение е било тялото ѝ, когато е била прегазена“.

 

 

Отговори на тези въпроси ще бъдат получени след съответните действия по разследването, разпитите на свидетелите, огледите на автомобилите и на самото местопроизшествие.

 

 

Към настоящия момент е известно, че лицето, което е управлявало автомобила, прегазил жената, е употребил наркотици.

 

 

Инцидентът е станал снощи около 20 часа, а сигналът е подаден малко след това. Дали мярката за задържане на шестимата ще бъде удължена ще реши наблюдаващият прокурор, каза още говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев.

 

Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *