0

Криминалисти на ОДМВР-Варна задържаха двама мъже за извършено престъпление по чл. 142 а, ал. 1 от НК, продължава издирването на техен съучастник, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията във Варна.

Оперативните действия са предприети след подаден от жертвата сигнал. По данни на жената – служителка в хранителен магазин, в ранните часове на 19 януари т.г., собственикът я държал против волята й в склада на търговския обект, принуждавайки я да си признае за откраднати от нея – назад във времето, оборотни пари.

В резултат на проведените незабавни действия в полицейския арест били задържани собственикът – 38-годишен и 32-годишен мъж – негов помагач, двамата с криминалистически регистрации. Продължава издирването на третия съучастник в извършеното престъпление.
За случая е  докладвано в  Районна прокуратура и е образувано досъдебно производство. На двамата мъже е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.142а, ал.1 от НК и за закана  с убийство и им е взета мярка „задържане за срок до 72 часа“.

 

Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *