Майчина молитва за дъщери и синове

Майчина молитва, която ще скрепи връзката между майката и детето е чудна и притежава невероятна сила. С мислите и правилните думи майката може да промени по най-добрия начин съдбата на детето си. Затова няма по-голяма мощ за здравето, благополучието и успеха на вашето дете, както молитва, излизаща от собственото ви сърце и душа. Доказано е, че думите на молитвата могат да облекчат кармата на детето и дори да я направят по чиста. Има две молитви – за дъщери и за синове. Ще ви споделим тайната за тези лечебни думи . Помнете най-важното: с молитва за здравето и благоденствието на дъщеря си, ние се обръщаме към Богородица и се молим на Господ Бог за нашия син.

 

МОЛИТВА ЗА ДЪЩЕРЯ

Моля Ти се, о, Света Богородице, дай здраве на дъщеря ми. Знаеш какви са мечтите на душата ми – Дай й в живота повече ясни дни! Моля за щастие, красота, късмет И много, много щастливи моменти. И да я остави да плаче по-малко с горчивина, И да остави часовника щастлив да тича. И ако изведнъж някой случайно Я нарани, злобата да не я топи, Знам: ще има урок за нейната Свята строгост и Твоята любов. И ако е за слабостта на душата, Тя няма веднага да намери пътя си в живота – Ти й помагаш с ежедневната молитва

 

МОЛИТВА ЗА СИНА

Моля Те, Боже милостиви, прости прегрешенията ми. Няма нищо по-близко и по-скъпо от твоята всепоглъщаща любов! Аз не искам за себе си – моля се за сина си: изпрати му богатство и мир, нека стане истински мъж, когато влезе в законната си възраст. Спаси го от завист и злоба, За глупостите не го наказвай строго И в този свят, грешен и тежък, Не забравяй задълженията си.

 

Не забравяйте от време на време да се свържете с ангела-пазител на детето си. За да направите това, кажете думите на тази молитва. „Свети Ангеле-пазител на моите деца (имена), запази ги с покривката си от стрелите на демона, от очите на съблазнителя и пази сърцата им в ангелска чистота. Амин.

Прочетете тези молитви искрено , от сърце, изцяло се съсредоточете върху всяка дума. И също така споделете молитвите си с други майки!

Източник: За Жената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *