Христо е посегнал на живота си след скандал с любимата

Любовна драма и последвало самоубийство е вероятната версия за смъртта на младежа, открит край село Росен.

“Съжалявам, че ти казах всички тези гадни думи! Ти знаеше, че те обичам. Завинаги в сърцето, почивай в мир!”

Това е написала преди 3 часа на стената си във Фейсбук Добринка Йорданова.

 

19-годишната девойка всъщност е приятелката на намерения днес мъртъв край река Росенска 23-годишен младеж. И двамата са от созополското село Росен.

Флагман.БГ разполага с информация, че момчето е посегнало на живота си след скандал, който се е разразил между тях в присъствието на компания от приятели. Те били в заведение в с. Росен, където в петък вечерта празнували завръщането му от гурбет и изпили солидно количество алкохол. Известно е, че родителите на Христо Асенов работели в Чехия и той бил за известно време при тях.

 

Какви точно думи е казала Добринка не става ясно, но от свидетелските показания на присъствали в заведението истината излиза крайно неприятна за влюбеното момче. То напуснало заведението, но не се отправило към дома си, а към реката.

По оставените следи наоколо криминалистите правят извод, че преди да се предаде в ръцете на смъртта Христо е правел опити да оцелее. Затънал е в тресавището и така е издъхнал в ужасни мъки.

 

23-годишният Христо Асенов е описван като изключително добър, отзивчив човек, склонен до помогне на всеки в нужда. Той е завършил Професионалната гимназия по автотранспорт в Бургас. Бил е студент в Бургаския свободен университет. Младежът се е увличал и по смесените бойни изкуства.

Тялото му бе открито след като два дни близките му са обикаляли района, за да го открият.

Ето и целия пост на Добринка, наситен с емотикони, които не могат да върнат нараненото момче:

 

Източник: dunavmost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *