Рачков и Зуека най-дразнещи на екрана

Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми се оказа и най-дразнещ за зрителите, сочат резултати от онлайн допитване сред родната тв публика.
Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека оглавиха анкетата на “Хотнюз”, след като преди месец читателите бяха попитани: “От кои тв персони искате да си отдъхнете?”.

 

22% от участващите в запитването са посочили именно двамата актьори като най-досадни. Това очевидно се дължи на безкрайното експлоатиране на образите им в ефира.
Постоянно плямпащите Рачков и Зуека са абонирани за всички продукции на Магърдич Халваджиян – “Господари на ефира”, “Като две капки вода”, а сега и “Маскираният певец”. Всяко шоу по Нова тв е запазена територия за талантливите, но вече втръснали с изтъркани лафове актьори.

 

За съжаление на свитата на Магърдич Халваджиян, зрителската досада не се изчерпва с тях. На второ място е класирана Гала, която събира 18.51%. Проучването показва, че на публиката ѝ е дотегнало най-вече от баналните лица на Нова телевизия, но и от конкурентната Би Ти Ви има изчерпали се водещи. Сред тях например са Опосумите Иван и Андрей, които водят земеделското предаване “Фермата”, на което са и продуценти.

 

Сходен резултат събира и най-пресният телевизионен тандем Даниел Петканов – Александър Кадиев, които гледаме през уикенда в “България търси талант”. Лиготиите им обаче не минават с положителна оценка от повечето зрители и те не желаят да ги гледат на телевизионните си екрани.

 

Източник: Ретро

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *