-2

Тиктокер от Полша, известен като Груча, предложи брак на приятелката си Вики преди дни, но сълзите й не бяха от щастие, а от пълен шок и страх.

Момичето вероятно е получило паник атака, поради което самият бъдещ младоженец написа до видеото, че това е може би най-глупава идея, която някога му е хрумвала.

А именно, тиктокерът убеди няколко маскирани приятели да изскочат от микробус и да започнат да удрят колата му с палки, сякаш искат да ги отвлекат или набият насред пътя.

На видеото, прилежно заснело „романтичния“ момент, се вижда как ужасеното момиче започва да крещи, а след това избухва в сълзи, когато „романтикът“ застава до автомобила с пръстен и букет цветя.

За негово щастие тя все пак казва „да“, но всичко сочи, че до края на живота си няма да си спомня с удоволствие онзи съдбоносен момент.

Междувременно видеото събра над 3 милиона гледания в TikTok, множество блогове от различни европейски страни започнаха да го споделят, но едва ли някой успя да намери хвалебствени думи за идеята и изпълнението. Вижте го тук:

Редактор: Петя Иванова
Източник : zajenata.bg

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-2
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *