0

Повече от месец след като беше отстранена временно от работа в столичното Първо районно управление, плеймейтката с полицейска карта Симона Радева е потънала вдън земя.

Очилатата сексбомба и дружка на двойния убиец Георги Семерджиев не се е мяркала в семейното жилище, което обитава с не по-малко палавата си майка – Бистра, разказват комшии на двете дами, цитирани от Lupa.bg.

Макар родителката да се „хвали“ наляво и надясно, че Симона стои заключена и не си показва носа навън, тръшната от тежка депресия, по всичко личи, че 22-годишното момиче не си е у дома от доста време. Бистра не дава никакви признаци да изхранва още един човек в апартамента си, но за сметка на това често посреща гости от мъжки пол, споделиха наблюдателните съседи.

Според местната мълва момичето тихомълком е било изпратено в провинцията на отглеждане не при кого да е, а при кандидат-свекървата си – майката на ченгето Мирослав, с когото е интимна вече 3 години. В скромно село в Северозападна България полицайката събирала сили да се изправи пред правосъдието.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *