3

Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от десетилетия насам живее в Америка, е новодомец, пише в новия си брой пенсионерския седмичник „Ретро“.

Тодор-младши наскоро е купил на семейството си палат за 1,8 милиона долара (около 3 милиона лева). Къщата за чудо и приказ се намира в градчето Калабасас в щата Калифорния, където и преди синът на покойния Владимир Живков живееше със съпругата си и двете си деца. Жената на младия баровец е рускиня и се кава Вероника. Тя притежава свой салон за красота и печели доста добре.

Имението се намира в най елитния квартал на града и се простира на близо 900 квадрата. Разполага с 4 спални, огромен хол, трапезария, кухня, няколко бани със стенописи и вани, перално помещение, кабинет, двор и две паркоместа. Внукът на Тато е взел имота заедно с голяма част от масивните мебели, които предишните собственици оставили след себе си, а съпругата му Beроника се погрижила за останалата част от интериора.

За последно Тодор-младши бе у нас за погребението на баща си Владимир, макар двамата да не бяха близки. Владко Живков почина на 21 юли 2021 г. след тежко боледуване. Тед Живков почти не поддържа взаимоотношения и с останалите от клана Живкови, включително и с майка си – ексцентричката Маруся, която се представя като поетеса.

Източник : mirogled.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

3
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *