0

Интересно видео сподели поп фолк-иконата Камелия в своя Инстаграм-профил. Клипчето е правено от неин почитател и на него тя е само на двайсет години .

Естествено, звездата изглежда доста по-различно, отколкото сме свикнали да я виждаме в последните десетилетия. Косата ѝ е черна и на пръв поглед никак не можем да свържем този цвят с нея. От години Камелия е блондинка, затова и кадрите са доста интересни – представят я в различна светлина.

Камелия на младини

Косите ѝ са дълги и вдигнати нагоре в отговор на модата навремето, а тя самата е заснета по време на работа. Заедно с колегите си е показана в пълно заведение, където хората се забавляват. Авторът на видеото обаче явно се интересува от певицата, тъй като вниманието му е насочено само към нея. За момент се виждат и останалите членове на бенда, които все пак са се събрали да си свършат работата.

Камелия на 20

Камелия естествена

Прави впечатление, че Камелия е максимално естествена дори и на работа. По лицето ѝ няма и следа от корекции, а гримът ѝ по никакъв начин не се натрапва и не дразни. Въпреки лошото качество на видеото все пак добре се забелязват качествата на 20-годишното ѝ Аз. Години по-късно певицата е блондинка, а ринопластиката, на която се подложи, все още е причина хората направо да ѝ се сърдят. Самата тя също публикува клипчето и предвид коментара ѝ явно наистина е мило да се видиш в кадри отпреди години.

Редактор: Петя Иванова

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *