4

Фолкпевецът Константин най-накрая реши да покаже изцяло тузарския си дом, в който живее от две години. Баровската къща под полите на Витоша е барната в луксозен стил, а от това лято има и огромен външен басейн, за чиято парична стойност се носят легенди. 

Преди месец фолк звездата отпразнува своя 44-и рожден ден в дома си с отбрани гости. За спомен засне случващото се във видео, от което ясно се вижда в какъв лукс тъне изпълнителят на „Черна роза“. Освен това показа какви скъпи подаръци му подариха неговите авери, както и каква кола си е купил скоро.

Първи на купона пристига Фънки, който от две години е плътно залепен за своя приятел. Закръгленият музикант използва една от луксозните коли на Коцето, за да пристигне в къщата му. Константин остана шашардисан от подаръка на Фънки – зъб от мамут на един милион години, а според музиканта бил изровен от река Дунав.

Ние пък се шашардисахме от автопарка на певеца, където са поместени няколко ултра скъпи и удобни автомобила. А малко по-късно към тях се присъедини и актьорът Станимир Гъмов, който докара новата електрическа кола на Коцето, която певеца е решил да си подари за празника, но вече се замислял дали ще може да я изплати.

След това Константин въвежда гостите си в своето имение и дори Фънки не скри очарованието си най-вече от градината и басейна. Това е първа част от празника на певеца, тепърва ще пуска още клипове как са продължили, когато към тях се присъединяват Софи Маринова, Лияна, Криско и други колоритни образи./show.blitz.bg 

Източник : zabulgaria.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

4
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *