0

Миналата година Анастасия Князева навърши 7 години и тръгна на училище.  Но към този момент тя вече има опит в работата като модел и титлата на най-красивото момиче в света, пише news-fancy.com.  Как Настя стигна до световна слава? Как живее малката красавица сега?  Мечтите на майката  Малката Настя Князева прилича на кукла.

Ярко розови устни, огромни сини очи, черни мигли, дълга руса коса – ангелски външен вид. Всико това й донесе световна популярност.  Макар и на 7 години, тя вече е лице на световните марки за детски дрехи и участва в няколко реклами. Майката на красивото момиче  винаги е мечтала да види дъщеря си на страниците на лъскаво списание или по телевизията.  Другите около нея също казваха, че Настя е роден модел. В резултат майката на момичето реши да изпрати снимки до една от московските агенции за модели.

Отговорът дойде достатъчно бързо.  Вроден талант Настя за първи път участва в реклами, когато беше едва на 2,5 години. На снимачната площадка тя се държеше така, сякаш талантът на модела е присъщ на нея още от раждането.  Момичето се държеше естествено, правеше всичко, което й беше казано, и изобщо не се страхуваше.

Световна популярност След успешното заснемане, директорът на агенцията посъветва майката на Настя да открие страница в Инстаграм.  За кратко време акаунтът стана популярен и снимки на момиченцето бяха разпръснати из интернет.

 

След известно време родителите на Настя разбраха, че британският вестник Daily Mail е присъдил на Настя титлата на най-красивото момиче в света.  От този момент популярността на Настя нараства. Световните марки искат да работят с нея, чуждестранните журналисти започнаха да търсят срещи с родителите на младия модел.  Родители милионери Мама

Настя Князева води акаунта на дъщеря си в Instagram.  Страницата на момичето вече е натрупала повече от милион абонати, които оставят възторжени и отрицателни коментари.

 

По-специално мнозина упрекват родителите на Настя, че просто купуват заглавието за дъщеря си.  Всъщност родителите на най-красивото момиче на света не са милионери и нямат нищо общо с модния бизнес.  Майката е икономист, а работата на татко е свързана с коли. Те са обикновено семейство. Такси мама Настя не разкрива какви хонорари получава дъщеря й. Тя обаче сподели информация, че по правило друго деца модели получават не повече от 5000 рубли за фото сесия.  Много родители са съгласни, че децата им биват снимани едва ли не безплатно в замяна на дрехи, играчки, сертификати или други подаръци от рекламираната марка.

Но майката на Настя смята, че това не е редно и не се съгласява на толкова скромни хонорари, защото дъщеря й е истинска звезда, каквито са малко на нейните години.  Обратната страна на популярността Според майката на Настя нейната дъщеря не е особено наясно колко голяма популярност е паднала върху нея.  Но когато тръгна на училище и се озова в компанията на голям брой деца, тя се сблъска с някои проблеми.

 

В междучасията деца от други класове започнаха да идват в класа на Настя, за да я гледат.  Тогава родителите трябваше да обясняват на обърканата си дъщеря, че другите ученици просто искат да я опознаят по-добре, тъй като е популярна.  По принцип родителите на Настя не й позволяват да почувства изключителността си и се опитват да я отгледат като обикновено дете.  Те никога не обсъждат външния й вид и успехите й в нейно присъствие.

В края на краищата историята знае много примери, когато хората, които са били успешни в детството си, след като са станали по-големи, не са могли да се справят със загубата на популярност.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *