0

Има хора, които веднага ни предразполагат от първите минути на общуването. Струва ни се, че излъчват светлина. И всичко това благодарение на факта, че подобни хора имат светла аура , а общуването с тях носи само удоволствие. Според наблюденията на астролозите най-често положителна енергия се открива в представители на следните знаци на зодиака:

чиста аура

Телец

Представителите на земната стихия са напълно лишени от такова чувство като завист. Те знаят как да се радват на успехите на другите. И ако някой успее да направи нещо по -добро от Телеца, тогава последните вземат пример от тях и сами се опитват да подобрят своето ниво. Поради отсъствието на завист, представителите на тази зодия имат чиста и светла аура.

Дева

Представителите на този земен знак имат богат вътрешен свят. Те се опитват да останат спокойни и хладнокръвни във всяка ситуация. Девите не се оставят гневът да завладее душата им и по този начин да развали тяхната ярка аура. Поради тази причина е лесно и приятно да общуваме с представителите на този знак. Те не позволяват на емоциите да надделеят над умовете им.

Везни

Те са родени дипломати и миротворци, които мразят всякакви конфликти и ги избягват по всякакъв възможен начин. Останалите се обръщат към тях за помощ, когато е необходимо да се разреши спор или да се помирят враждуващи страни. Тъй като представителите на въздушната стихия не участват в разправията, те не замърсяват аурата и биополето си с негативизъм.

дете чистота

Стрелец

Тези хора могат да се нарекат оптимисти в живота. Положителният подход им позволява да внесат добра промяна в живота на всекиго. Представителите на огнената стихия знаят как да бъдат в точното време на правилното място. Наричат ​​ги „любимците на Съдбата“, така че не е изненадващо, че имат най-положителната аура. Интересно е, че от тях можете да „прихванете късмет“, така че всеки иска да бъде приятел с представители на този знак.

Водолей

Представителите на въздушната стихия са активни творчески хора. Те не осъждат никого, могат да намерят оправдания за всички. Винаги можете да се обърнете към тях за помощ. Водолеите няма да следят живота на околните: те имат свой собствен живот, който ги интересува много повече. Липсата на негативизъм в самите тях прави аурата им чиста и безупречна.

Риби

Представителите на водния елемент са големи емпати, които могат да слушат, да подкрепят с дела и думи. Те често служат като „отдушник“ за тези, които имат нужда да изговорят даден проблем и да свалят товара от душата си. Рибите са толкова мили и състрадателни, че просто не могат да имат лоша аура. Всички хора без изключение са привлечени от тях. И ако някой поиска помощ, тогава представителите на този знак просто не могат да откажат.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *