0

За изключителна сцена по време на сватба, съобщи анонимна жена, чиято най-добра приятелка се омъжи през уикенда, а тя била поканена да бъде кума.
Финансовото състояние й било лошо и не можела да даде много, затова булката я изненадва с неочакван жест.

Ето какво пише тя:
– Миналия уикенд омъжихме най-добрата ми приятелка, а аз и съпругът ми подадахме плик с 50 лв. в него. Бяхме наясно, че това е твърде малко, особено защото бях кума, ама наистина нямах повече. Аз не работя а моят съпруг печели 500 лв.

на месец и едва оцеляваме. Най-лошото беше, когато събра пликовете, реши да обяви по микрофона, кой колко пари е дал, пише кумата.

За първи път някой публично виждам някой да обябява подаръците и кой колко пари е дал! Просто отваряше пликовете, казваше суми от 100, 200 лева …, така че когато дойде ред нашия плик, съпругът ми и аз искахме да се скрием от срам под масата! Но когато го отвори, булката каза, че от нейната кума, сумата е 1000 лева!

Бях шокирана, аз и съпругът ми се погледнахме и нищо не ни беше ясно, всички ни аплодираха, а аз знаех как да се държа! След няколко минути, се приближи към мен булката и ми каза, че иска да ми върне парите, които й дадох за сватбата защо знае, че не съм в най-добрата ситуация, и че по микрофона казала, че има лева, заради лоши и зли хора, които не очакват по-малко от кръстница. Плаках от щастие, че имам такава добра приятелка!

Когато се прибрах вкъщи отворих плика и освен моите 50 лева, имаше още 1000. Моята най-добра приятелка (на която бих искала да кажа името, но не би било добре) но когато прочете това, тя ще се разпознае.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *