-3

Същински звезден абитуриентски бал организира за порасналия си син Димитър Рачков. Празненството на Димитър Рачков-младши бе уважено от Христо Стоичков, Маги Халваджиян, Гала, Геро, Мария Илиева, Любо Киров, Софи Маринова, Рафи. Партито не пропусна и министърът на туризма Евтим Милошев, който живее с майката на абитуриента – Христина Апостолова.

По време на тържеството Димитър Рачков, който е цар на импровизацииите на сцената, чистосърдечно призна, че този път много се притеснява да изнесе реч, и извика за подкрепа до него да застане Христо Стоичков.

Естествено, приятел в нужда се познава и носителят на „Златна топка“ веднага се отзова на поканата, пише Филтър. Двамата пожелаха попътен вятър на младежа, който завърши Френския лицей и сега му предстои да продължи висшето си образование.

Дали Димитър Рачков-младши ще се отдаде на изкуството, все още не е ясно. Той има опит в актьорската професия – изявявал се е в театралната постановка „Скакалци“ и има общи сцени с баща си в сериала „Откраднат живот“.

„Мога да кажа, не че е мой син, но играе истински и органично. Съжалявам, някои хора сигурно ще недоволстват, но няма как да кажа на черното бяло. Гледал съм го под лупа. Даже като имахме общи сцени в „Откраднат живот“, той играеше по-добре от мен. Ако реши да бъде актоьор, никога няма да го спра, но му обясних, че нашата професия е много трудна и да си направи сметката.“

Засега е ясно едно – наследникът на Рачков е избрал да продължи образованието си във френската столица.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-3
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *