0

Според древното китайско учение на Фън Шуй, този битов предмет може да донесе на собствениците не само ползи, но и вреда.

Необходимо е да се подходи отговорно към избора на този декоративен предмет и да се окачва само на подходящи места, за да се избегне натрупването на отрицателна енергия в къщата и да се предотвратят проблеми.

Ако много хора все още предпочитат да избират формата на огледалото според вкуса си (въпреки че овалът се счита за класически), тогава трябва да го окачите според правилата, за да не повредите случайно дома си.

Места, където не трябва да поставяте огледала

Срещу входната врата и прозорец

Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да предизвика изтичане на положителна енергия от дома, както и да отнеме благополучието и успеха. Но ще има още неприятности, а това не е част от нашите планове.

В спалнята

Категорично не се препоръчва окачването на огледала в тази стая. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *