0

Много семейства с деца са склонни да сменят градските апартаменти на селски къщи, бягайки от шума и суматохата. Млада двойка от Унгария също взе решение да се премести, но бюджетът им беше силно ограничен.

 

В затруднение да закупят нова, обзаведена къща за себе си и дъщеря си, двойката изгодно купиха парцел със стара къща. Младите хора седнаха и разговаряха за това, какъв трябва да бъде идеалният им дом, направиха план и се заеха за работа. Семейството нямало средства за бърз ремонт, затова работата се извършвала на етапи.

 

 

Главната цел беше да се увеличи обема на новото жилище. Премахвайки покрива, нуждаещ се от ремонт, нашите герои решиха да добавят още етаж към къщата. Следващата стъпка беше изграждането на лятна тераса.
Така тази малка сграда се превърна в просторна двуетажна къща. Новите собственици се опитаха да запазят повечето интериорни части и елементи затова спестиха от допълнителни материали.

 

Младото семейство реставрира остарелите мебели, които са останали от предишните собственици и решиха направи ремонт на пещта от глинена тухла. Тази част от интериора се оказа особено ценна, защото е направена по стара технология. Печката била възстановена тухла по тухла на първоначалното си място.

Ремонтът в тази къща вече е завършен, а в семейството се появи още едно дете.

Нашите герои са щастливи, че решиха да напуснат града и да създадат свой собствен приказен свят със собствените си ръце.

Справиха се със задачата, нали? Остава да им пожелаем здраве, дълголетие и любов!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *