0

На фона на магиите, които се правят, за да се привика любов, мир или щастие в семейството, има и много черни магии, които могат да ни вкарат в гроба. Хората, които са подложени на подобни негативни влияния, обикновено стават подвластни на нетипични за тях мисли и емоции, проявяват усещане за тревожност и безсъние, честа смяна на настроенията, шумове в ушите, подуване на ходилата и липса на енергия. Преди да потърсите професионална помощ за откриване и отстраняване на негативни влияния и магии, можете сами да си помогнете чрез някои вълшебни билки.

 

Ако считате, че лошият късмет ви следва навсякъде, най-вероятно сте подвластни на магия. Започнете да отглеждате в помещението, в което изкарвате най-много време от деня си, корен алое. Дръжте винаги до себе си няколко дъбови жълъда. Можете да ги носите в джобовете или чантата си. Също така оставяйте до леглото си една или две скилидки чесън, които, след като изсъхнат, трябва да се сменят с нови.

 

Чесънът освен от болести предпазва и от почти всякакви други нещастия. Обикновеният пелин (бял пелин) се използва за предпазване от магии, целящи отравяне, а в народната медицина е доказал ефикасността си и срещу безсъние.

 

Можете да го приемате под формата на чай или да държите до леглото си няколко стръка от билката. В случай че професията ви е свързана често с шофиране, непременно дръжте в колата си торбичка, пълна с корен от див тютюн (известен е още като черен оман или зарасличе). Можете да пъхнете и в куфарите си такава торбичка, ако се гласите да предприемате по-дълго пътуване. Дивият тютюн може да бъде заменен и със стрък живовлек.

 

Източник: Ретро


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *