0

На класическа със своята нелепост ваканционна картинка се натъкна репортер на Lupa.bg на култовия плаж „Нестинарка“ край Царево. Две фамилии родни отпускари се хванаха гуша за гуша за безплатен чадър и едва бяха разтървани от полицията, преди да се изпопребият в името на евтината сянка.

 

Действието на драмата се разви между тузарските „Реджина Маре“ и „Серенити Бей“, които са разположили по част от плажната ивица чадъри и шезлонги под наем. В близост до мастодонтите достъпът до плаж „Нестинарка“ е свободен и хората могат да плажуват, без задължително да плащат за тези екстри. Именно там се заформи драмата.

 

Едър мъж и още по-едрата му съпруга в предпенсионна възраст се скараха жестоко с група младежи за правата над престаряло чадърче. Първите твърдяха, че са си го заплюли още от 7 сутринта с хавлия, другите настояваха, че свободната ивица не търпи резервации.

 

Спорът бързо ескалира и след няколко разменени реплики за тлъстините на възрастното семейство и това какви „курви и разпоретини“ са девойките от по-младата група, едва не се заформи ръкопашно меле. За щастие свидетели на свадата повикаха полиция, която своевременно пристигна на място и раздели агресивните агитки.

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *