0

От няколко дни там са поставени пластмасови фунийки, които пушачите могат да ползват по време на своя престой на плажа. Гостите вземат фунийката с капаче и я забиват в пясъка. В нея изтърсват пепелта си, когато пушат, а при напускане на плажа изхвърлят боклука в коша и връщат фунийката на дървената поставка, за да може следващите посетители да я ползват.

 

Статистиката показва, че всяка трета цигара бива изхвърлена не в коша за боклук, а на улицата или на плажа, а по време или след края на сезона много концесионери и еко организации правят акции за почистване на плажните ивици у нас.

 

„Визията на нашия плаж и нашето отношение към туризма са важни за имиджа на страната ни, защото те отново ще върнат гостите да почиват в България. Искаме туристите да се чувстват комфортно, сигурно и безопасно. Да се насладят на своята ваканция! В същото време искаме да имаме и наш личен принос за опазване на околната среда. Именно затова подобрихме значително своите услуги и инвестирахме във визията на плажа“, заяви пред Bgtourism.bg стопанинът на плажа Андриан Димитров.

 

Чадърът и шезлонгите на плажа са по 6 лева.

 

Източник: Актуално


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *