0

Пазете се!!! След вдигане на 39,6 градуса през нощта веднага потърсих Бърза помощ за моето дете!

 

Дойдоха за около половин час, но не това е проблемът! 4 часа обикаляхме от болница на болница, със 7-месечното ми бебе, което беше със затруднено дишане и ниска сатурация!!! Това написа във Фейсбук потърпевша майка, която е изживяла истински ужас. Ето какво още казва тя, публикуваме го без редакторска намеса:

 

Нямало ковид отделения… Нито в Майчин Дом, нито Инфекциозна, нито Военномедицинска… Върнаха ни отвсякъде!!! Нямало отделение, нямало легла… С помощта на дежурния педиатър Д-р Ал Ибрахим и след стигане до министъра на здравеопазването и неговото лично позвъняване, най-накрая в 6 сутринта в педиатрията на „Пирогов“ се намери лекар и дежурен педиатър, и ще ни отделят в стая двамата изолирани, тъй като и аз съм заразена.

 

Пазете себе си, най-вече пазете децата си, защото няма кой да им помогне!!! Отделения няма, вълна има, и никой не е подготвен дори за най-малките и беззащитните, какво остава за нас! Пълен непукизъм, пълна анархия, пълен РЕЗИЛ!!! Моля се, моля се, детето ми да се оправи и да се махнем веднъж завинаги от тук„, пише майката.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *