0

Изневярата на мъжа ми промени живота ми. Никога не съм мислила, че това може да ми се случи. Но реших да не вдигам шум. Просто ще се обадя на любовницата му и ще поговоря с нея като жена с жена.

Женени сме от 15 години. И кой знае колко още щеше да продължи този цирк. Съвсем случайно научих за изневярата на мъжа ми. Видях кореспонденцията му с тази жена. Имаше дори интимни снимки. Мъжът ми влезе в стаята. Пребледня и започна да заеква, не знаеше какво да каже.

 

Този ден не говорихме. На сутринта дори не се приближих до него. Просто реших да се обадя на любовницата му. Исках да знам повече за нея. Оказа се, че дамата също е омъжена и има три деца. А съпругът й не е кой да е, а местен бизнесмен.

 

Мислех, че любовницата е хвърлила око на нашите пари, но не беше така. Моят избраник е истински бедняк в сравнение с нейния. Вероятно е искала да разнообрази скучния си и монотонен живот. Реших да кажа всичко на мъжа й. Уредихме си среща в кафене.

 

Той се оказа много учтив и интелигентен човек. Изслуша цялата история и обеща да проучи всичко. И той удържа на думата си. Разговарял с любимата си. Тя дори не възразила. Съгласила се с всичко. Същият ден тя напуснала дома им.

Съпругът ми също разбра за това. Той се уплаши и избяга като последния страхливец. Върна се едва когато всичко се успокои. Той ми се извини и помоли за прошка. Но това не се забравя. Шест месеца по-късно получих обаждане от същия богаташ. Покани ме на кафе. Съгласих се.

 

Сега съм омъжена за него. Понякога срещам бившия си. Забавно е. Толкова е самотен и никой не се нуждае от него. Той сам си е виновен. В отношенията ни сега има уважение и хармония.

 

Източник: bukvarche


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *