0

Знаем, че вече сигурно ви омръзна да слушате за „Ергенът“, но след като шоуто официално приключи, на бял свят излизат доста любопитни подробности, които буквално преобръщат представите ни за Виктор и участничките. Поредните разкрития направиха две от най-ярките дами, участвали в предаването – Благовеста Бонбонова и финалистката, Дениз Хайрула.

 

Двете красавици дадоха първото си съвместно интервю пред Натали Трифонова.

Ето какво споделиха по повод тръгването на Александра от формата:

Дениз: „Бях много изненадана, че Алекс се отказа. С Виктория даже не разбрахме какво се случва, тя много се бавеше при Виктор, нещо си говореха. Шокирах се.”

 

Благовеста: „ Аз пък изобщо не се учудих, очаквах го. Доколкото я познавам, тя си има голямо самочувствие и его и след това със заливането – да, очаквах го.”

Натали Трифонова попита двете участнички дали смятат, че са прекалили с нещо в имението, дали съжаляват за дадена случка или свое поведение.

 

Денис: „Не смятам, че съм прекалила. Имала съм по-остър език към Александра, но това не значи, че тя не си го е заслужила. Смятам, че тя много повече е прекалявала от нас, но просто не е излъчено. Истериите не сте ѝ ги виждали, само една малка част е показана, но тя изпадаше в нервна криза при всеки повод.”

 

Блага: „Доста от нещата, свързани с нея, остават скрити и неизлъчени. То излиза, че все едно ние сме ѝ завиждали на нея за нещо, но това не е така. Александра в прав текст ми каза, че аз нямам качествата да ѝ бъда приятел и затова така се развиха отношенията ни.”

 

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *