0

Бившата принцеса на Катар Касия Галанио е открита мъртва в Марбея, Испания. 45-годишната американка от полски произход става принцеса, когато през 2004 г. се омъжва за Абделазиз бин Халифа Ал Тани (73 г.), мултимилиардер и чичо на емира на Катар.

 

 

Живее луксозен живот, изпълнен с шампанско и холивудски звезди, пише в. „Билд“.

 

Но след три години първо идва разводът, а след това и ожесточената война за трите й дъщери.

 

В неделя тялото ѝ е намерено в Марбея, Испания. Полицаите откриват бившата принцеса в леглото й. Твърди се, че по тялото ѝ няма следи от насилие. Въз основа на първите признаци служителите предполагат, че става дума за свръхдоза наркотици.

 

 

 

 

 

Но близък приятел на Галанио твърди, че тя никога не е посягала към наркотиците. Сега предстои аутопсия, която ще внесе яснота. Яснота, която не е съществувала, поне в съда, през последните 15 години. Там Ал Тани многократно я обвинява, че е психично болна алкохоличка.

 

 

Бившата принцеса отрича това, но обвинява мултимилиардера, че пренебрегва дъщерите им близначки (на 17 г.) и че не е платил нито цент за издръжка в продължение на една година, предава dir.bg.

 

 

 

Но преди три седмици бившата принцеса отправи най-голямото обвинение в съда: твърди се, че Ал Тани е упражнил сексуално насилие над по-голямата си дъщеря, която живее с него. Той отрича това.

 

 

Последната й публикация в Инстаграм е от преди пет седмици.

 

Лупа бг


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *